تحولات منطقه

۱۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۰
کد مطلب: ۱۱۵۹۸۸۷

همزمان با ادامه فیلمبرداری فیلم سینمایی «یازده یازده» به نویسندگی و کارگردانی بهاره رهنما، اشکان دلاوری، فقیه سلطانی و افسانه چهره‌آزاد به جمع بازیگران این پروژه اضافه شدند.

سه بازیگر به «یازده یازده» بهاره رهنما پیوستند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

فیلم سینمایی «یازده یازده» به نویسندگی و کارگردانی بهاره رهنما، با پیوستن سه بازیگر جدید به میانه مراحل فیلمبرداری رسید.

اشکان دلاوری، بازیگر تئاتر، در این فیلم نقش «ماهان خیامی» را ایفا می‌کند و تنها بازیگر مرد این پروژه است؛ اثری که با تمرکز بر جهان زنانه و روابط انسانی روایت می‌شود.

همچنین فقیه سلطانی در نقش زنی ظاهر می‌شود که در جست‌وجوی همسر گمشده خود است و افسانه چهره‌آزاد نیز پس از همکاری با بهاره رهنما در فیلم «عطر آخر اردیبهشت»، برای دومین بار مقابل دوربین این کارگردان قرار گرفته و نقش «ننه شهروز» را بازی می‌کند.

«یازده یازده» دومین تجربه کارگردانی بهاره رهنما در عرصه فیلم بلند سینمایی است. این فیلم به‌صورت سیاه‌وسفید ساخته می‌شود و فیلمبرداری آن هم‌اکنون در تهران ادامه دارد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha